< Sağlıklı Yaşam Önerileri >

Neştersiz Estetik

Son yıllarda büyük gelişme gösteren estetik cerrahi ile kendi güzellik anlayışına uygun bir görünüme sahip olmak isteyenlerin hayali gerçek oluyor. Kışlaoğlu Estetik’ten Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, ameliyattan korkan kadınlar için neştersiz ve kısa sürede yapılan estetik operasyonlar hakkında bilgi verdi.

Yaşlılık Belirtilerinden PRP ile Kurtulun!
Ciltte oluşan kırışıklık ve yaşlılık izlerini gidermek için PRP tedavisi ile çok kısa sürede istenilen sonuçlar elde ediliyor. İşlemin uygulama aşamasında öncelikle kişinin kendi kanı steril bir ortamda alınarak, özel bir santrifüj cihazında yüksek hızda ve belli sürelerde döndürülüyor. Santrifüj edilen kan ayrıştırılıyor, kanın alyuvar ve akyuvarlar gibi şekilli elemanları dibe çökerken trombositten zengin bölümü de ortaya çıkarılıyor. Bu plazma özel bir işlemle alınıyor ve tedavi edilecek bölgeye mikroenjeksiyonlar yoluyla enjekte ediliyor. İşlem yaklaşık 30 dakika sürüyor ve aynı gün içerisinde kişi evine dönebiliyor.


Beş Dakikada Yeni Bir Burun…
Neştersiz burun estetiği kısa süreli değişiklik isteyenler veya estetik öncesinde yeni burun şeklinin yüzde nasıl duracağını görmek isteyenlere, 8 aylık veya 2 yıllık geçici bir süre ile uygulanıyor. Neştersiz burun estetiğinde önce hastanın burnu doktor tarafından muayene ediliyor, resimleri çekiliyor ve bilgisayarda gerekli düzeltmeler yapılıyor. Burun üzerine yüzeysel anestezik bir pomat sürülerek ağrı duygusu gideriliyor. Daha sonra burun kemiği üzerine dolgu maddesi enjekte edilir ve masaj ile burna istenilen şekil verilir. Herhangi bir alçı ya da sargının kullanılmadığı bu yöntemde 5 dakika buz uygulaması yapılır.

PAYLAŞ :

Facebook Twitter İnstagram
0 Yorum Yapıldı "Neştersiz Estetik"

Back To Top